Endring i faktureringsrutiner

Litt informasjon om våre kontingenter og våre faktureringsrutiner.
Faktureringen vi gjorde i februar inkluderte både medlemskontingent og treningsavgift. Vi har fått noen tilbakemeldinger på at enkelte ønsker å være medlem i foreningen vår, men ikke ønsker å trene i hall. Dette må vi selvfølgelig respektere. Det vil derfor bli sendt ut kreditnota på alle fakturaer fra februar som ikke er betalt. Ny faktura kun for medlemskontingent vil bli sendt til alle disse. Det er selvfølgelig frivillig å være med i foreningen, men vi håper så mange som mulig har lyst til å være med.
Fremover vil våre faktureringsrutiner endres slik at vi sender ut faktura tre ganger i året. En faktura for medlemsavgift, en faktura for trening høst (sendes ut i måndsskiftet september/oktober) og en faktura for treningsavgift vinter (sendes ut i januar). Dette vil gi våre medlemmer større fleksibilitet.
Våre priser er for tiden:
Medlemsavgift voksen – kr 200
Medlemsavgift barn – kr 100
Treningsavgift voksen høst – kr 200
Treningsavgift barn høst – kr 100
Treningsavgift voksen vinter – kr 200
Treningsavgift barn vinter – kr 100
For de som allerede har betalt ut året, medfører dette ingen endringer.
Vedlagte bilde er fra vår stand på Villmarksmessa 2018 der mange tok turen innom for å få litt instruksjon og prøve utstyr, i tillegg til at vi hadde konkurranse for barn og unge i både lengde og presisjon. I tillegg hadde vi storfint besøk fra Norges Castingforbund, og våre eminente konkurransekastere Thorgeir Gustavsen og Mikael Blomberg skapte mye liv og engasjement på banen.
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.